VLR is SRA-gecertificeerd

Hoe weet u zeker dat een accountantskantoor garantstaat voor kwaliteit en betrouwbare dienstverlening? Door middel van een certificering van de SRA, de Samenwerkende  Registeraccountants en Accountant-Administratieconsulenten. Deze vereniging verzekert dat het gecertificeerde accountantskantoor voldoet aan hoge kwaliteitseisen en actuele kennis. Ook VLR accountants heeft zich sinds kort bij deze vereniging aangesloten.

De SRA bestaat uit 375 accountantsen advieskantoren in Nederland en verzekert de kennis, deskundigheid en persoonlijke begeleiding van het kantoor. Zo worden leden regelmatig gecontroleerd door meerdere onafhankelijke partijen en is het belangrijk
dat ze over een breed netwerk beschikken. VLR is er trots op aan deze kwaliteiten te voldoen.

VLR is SRA-gecertificeerd

Wat doet de SRA?

De SRA ondersteunt VLR met actuele kennis en praktische producten. Denk hierbij aan vaktechnische ondersteuning, het uitwisselen van branchekennis en de mogelijkheid tot sparren met andere kantoren. Met deze nieuwe kennis kunnen wij u optimaal adviseren en begeleiden. Zo kunnen we garanderen waar VLR voor staat: Vertrouwd, Leidend en Resultaatgericht. Meer informatie over de SRA staat in de folder.

Meer weten over ons SRA-certificaat?
VLR accountants
Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel
IJsseldijk 460
2921 BD
T 0180 - 51 82 77
info@vlraccountants.nl

Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel
Abelenlaan 4
2935 SB
T 0180 - 68 12 68
info@vlraccountants.nl