Snelle en effectieve Audit en assurance

Audit en wettelijke controle – ondernemingen die aan twee van de drie volgende vereisten voldoen zijn verplicht een wettelijke controle te laten uitvoeren op hun jaarrekening. Het gaat om ondernemingen met een omzet van meer dan 12 miljoen, meer dan 6 miljoen balanstotaal en gemiddeld meer dan 50 medewerkers (fte).

Lees meer over audit

Jaarrekening

Deze controle mag alleen worden uitgevoerd door een accountant die in het bezit is van een vergunning, verstrekt door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). VLR accountants is al sinds 2008 in het bezit van deze vergunning en jaarlijks voeren wij een groot aantal controles uit die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Ook wanneer u niet wettelijk controleplichtig bent, geeft het u optimale zekerheid als wij deze controle doen. 

Vaste teams

Wij hebben een AFM vergunning voor het verrichten van audits. Met een vast controleteam voeren wij externe audits uit, zodat u niet ieder jaar opnieuw alles uit hoeft te leggen.  Voor deze jaarlijkse audits en controles werken wij met vaste teams per klant. Alle leden van dat team zijn volledig op de hoogte van de bedrijfsprocessen bij de betreffende klant én de specifieke normen en waarden. Dat werkt heel efficiënt en daardoor kunnen wij onze klanten heel korte doorlooptijden bieden; in de meeste gevallen slechts twee tot drie weken.

Betrokken van handdruk tot handtekening

Wij plannen tijdig, doorlopen het traject zonder onderbrekingen en stoppen pas als de laatste handtekening gezet is. Onze belofte is niet voor niets ’betrokken van handdruk tot handtekening’. Zo voorkomen we hinderlijke pauzes, herhalingen en dubbelingen. Dat geconcentreerde werken komt ook de kwaliteit ten goede.

Het uitvoeren van de wettelijke verplichte accountantscontrole gaat een paar stappen verder dan het samenstellen of beoordelen van de jaarrekening.

Onze accountants voldoen aan de vereiste opleiding, worden continu bijgeschoold en hebben veel ervaring met audit. Ook als organisatie worden wij periodiek gecontroleerd door de AFM. Daarnaast zijn wij lid van de SRA; ook dat is een kwaliteitsgarantie voor onze klanten.

Meer weten over audit

Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee!

Het uitvoeren van de wettelijke verplichte accountantscontrole gaat een paar stappen verder dan het samenstellen of beoordelen van de jaarrekening. Wij plannen tijdig, doorlopen het traject zonder onderbrekingen en stoppen pas als de laatste handtekening gezet is. Onze belofte is niet voor niets ’betrokken van handdruk tot handtekening’. Wij ondersteunen u graag!

Mail Jan Willem
Jan Willem van der Kuijl AA
Partner

Onze klanten aan het woord

Advies

Autocentrum Krimpenerwaard

"Samen met VLR houd ik mijn groeiende bedrijf op de rit"
Bekijk deze review
Administratie

Van Vliet Alliance

"Eigen koers varen met VLR als financieel kompas"
Bekijk deze review
Bekijk alle reviews