Open en direct

VLR accountants ondersteunt al ruim 75 jaar ondernemers en bedrijven. Van starters en ZZP'ers tot Mkb'ers en grote ondernemingen. Vanuit onze vestigingen in Krimpen aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel bedienen we een groot aantal organisaties in de ondernemende regio Krimpenerwaard, maar ook ver daarbuiten weten klanten ons te vinden.

Onze klanten waarderen ons om onze openheid en directheid. We verdiepen ons in de specifieke situatie van elke klant, geven concrete adviezen en leveren kwaliteit. VLR accountants heeft een vergunning om de accountantscontrole voor middelgrote en grote ondernemingen uit te voeren. De kwaliteit van ons werk op dit gebied wordt periodiek getoetst door de Autoriteit Financiële Markten en de SRA, de samenwerkende registeraccountants en accountant-administratieconsulenten.

Vaste teams

Bij VLR accountants hanteren we korte lijnen en zijn we altijd goed te bereiken. We werken met vaste teams. Uw contactpersoon op ons kantoor kent uw bedrijf en kan als generalist in de meeste gevallen uw vraag direct beantwoorden of in behandeling nemen. Daarnaast hebben we specialisten in huis die wij inzetten voor specifieke vragen en analyses. Als u ons een mail stuurt, heeft u op werkdagen binnen 24 uur reactie. Bellen kan ook altijd.

Betrokken sparringpartner

Samen met de ondernemer zetten
we de lijnen voor verbetering uit.

Als partner van de ondernemer staan wij voor lange termijn kwaliteit. Wij begeleiden en adviseren onze klanten in een hechte samenwerking van jaren. Onze adviezen zijn kwalitatief leidend, maar niet dwingend. Samen met de ondernemer zetten we de lijnen voor verbetering uit. Daarom kijken we bij elk vraagstuk niet alleen naar de beste oplossing voor dit moment, maar ook naar de consequenties voor de langere termijn. En doordat we onze klanten zo goed kennen, kunnen we ook steeds beter maatwerk leveren. Een keuze die voor de ene organisatie perfect passend is, hoeft dat immers voor een andere organisatie niet te zijn.

Een half woord is genoeg

Bij ons heeft elke klant een vaste contactpersoon. Een belofte die we kunnen waarmaken omdat er slechts zelden mensen bij ons vertrekken. Onze contactpersoon kent uw bedrijf, uw bedrijfsprocessen en uw normen en voorkeuren. We bouwen aan een lange termijn relatie waarin een half woord genoeg is. Bij audits is dit van extra belang. Het werkt kwalitatief beter en het daarnaast efficiënter wanneer dezelfde groep collega's voor uw organisatie wordt ingezet die u ook al kent van de vorige controle. Wij zijn goed bereikbaar en flexibel.

Sandra Born
Salarisadministrateur
Lydia van Dorp
Assistent accountant
Jaco Spruyt AA RB
Partner
Anouk Spruyt
Administratief medewerker
Jan van Wingerden
Partner
Ronald van Mourik
Relatiebeheerder
Agnes Humme
Administratief medewerker
Jan Willem van der Kuijl AA
Partner
Arie van der Kuijl
Assistent accountant
Corien van Zwienen
Salarisadministrateur
Corné Vogelaar AA
Relatiebeheerder
Jan Jacob Littel
Relatiebeheerder
Dave Hartog AA
Controleleider en relatiebeheerder
Arend Besseling RB
Relatiebeheerder
Lucas Verboom MSc RA
Controlemanager
Dirk Heuvelman
Assistent accountant
Henk van den Broek
Relatiebeheerder
Anne Nobel
Assistent accountant
Stijni de Jong
Assistent accountant
Annemarie van Zessen
Assistent accountant
Nelly Nederlof
Receptioniste
Antoinette de Mutsert
Assistent accountant
Hans van Zwienen
Relatiebeheerder
Maaike Pols
Assistent accountant
Karin de Rek
Administratief medewerker
Willi van Ruitenburg
Receptioniste
Jan van Wingerden AA
Partner
Colinda van Ofwegen
Salarisadministrateur
Margreet Holdermans
Assistent accountant

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het voor een ondernemer is om snel antwoord te hebben wanneer u een vraag stelt of een advies zoekt. Daar spelen we op in. Op een mailbericht reageren wij tijdens kantoordagen gegarandeerd binnen 24 uur. En ook live besprekingen kunnen wij altijd binnen enkele dagen inplannen. Wij nemen ruim de tijd voor u. Bij ons vindt u meedenkers. Laagdrempelig en niet formeel.

Onze klanten aan het woord

Administratie

Van der Jagt

"Snelle service en gefundeerde adviezen op basis van brede branchekennis"
Bekijk deze review
Advies

Autocentrum Krimpenerwaard

"Samen met VLR houd ik mijn groeiende bedrijf op de rit"
Bekijk deze review
Bekijk alle reviews