Administratieve dienstverlening

Een overzichtelijke en zorgvuldige administratie is de basis voor de kwaliteit van uw bedrijfsvoering. Voor het nemen van beleidsbeslissingen moet u altijd kunnen rekenen op adequate en actuele data. Wij ondersteunen bedrijven en organisaties bij het inrichten, het uitvoeren en het verbeteren van administratieve processen.

Lees meer over administratie

Financiële administratie

Met plezier nemen wij uw volledige financiële administratie en controleren van administraties voor onze rekening. In principe is het een eenvoudig proces, maar het vergt toch de juiste kennis en ervaring om alles foutloos te doen. Wij zijn hier specialist in en controleren alle aspecten grondig. Dan bent u er altijd van verzekerd dat uw administratie aan de actuele wettelijke regels voldoet.

Koppeling met boekhoudpakketten

Wij werken met de modernste technieken. U kunt ingescande bonnetjes of digitale facturen naar ons mailen en wij verwerken ze. Directe koppeling met uw bank om dagelijkse mutaties te verwerken? Ook dat kunnen we verzorgen. En onze software heeft koppelingen met alle gangbare boekhoudpakketten. Het maakt niet uit met welk boekhoudpakket u werkt; wanneer u zelf (delen van) uw administratie verzorgt, verwerken wij naadloos uw input. Wij kunnen ook uw administratie beoordelen of helpen uw administratie praktisch en overzichtelijk in te richten. Wanneer u in eigen beheer uw administratie voert, dan kunnen wij dat werk controleren en beoordelen. Wij checken dan of alle gegevens correct zijn opgenomen.

Samenstellen van de jaarrekening

Financiële administratie is geen doel op zich, maar een ondersteunend proces. Op basis van de administratie verzorgen wij graag het samenstellen van de jaarrekening voor u. Zodat u een adequaat beeld krijgt van uw resultaten en uw huidige situatie. Wij adviseren daarbij tevens over fiscale verplichtingen en mogelijkheden en over eventuele maatregelen ter verbetering van de bedrijfsvoering. Overigens controleren wij ook tussentijds uw belastingaanslagen en adviseren wij u over bijstelling van de aanslagen om grote nabetalingen achteraf te voorkomen.

Salarisadministratie

Salarisverwerking is een gespecialiseerde activiteit die veel actuele kennis vereist. Wij hebben meerdere collega's in huis die niets anders doen en die alle wettelijke regelingen en ontwikkelingen op de voet volgen en toepassen. Zij zijn thuis in alle fiscale regels, CAO-regels, pensioenregels en arbeidsrecht. We administreren de werknemerskosten binnen uw bedrijf en leveren betaalbatches voor het betalen van de lonen aan uw personeel. Inclusief het verzorgen van de salarisstrook waarop we exact datgene vermelden dat u wilt zien. Tevens registreren wij werknemersvoordelen, zoals pensioen of winstdeling en we geven de loonheffingen door aan de belastingdienst. Daarnaast kunnen wij arbeidscontracten voor u opstellen die aan alle eisen voldoen én die toegespitst zijn op uw situatie en wensen. Wij verzorgen alle administratieve rompslomp voor u en geven u toelichting en advies wanneer er zaken wijzigen.

Wij verzorgen:

  • wettelijk verplichte en vrijwillige controles van jaarrekeningen en duurzaamheidsverslagen
  • samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen
  • tussentijdse rapportages
  • begrotingen
  • administratieve organisatie en interne controle
  • opzetten van budgetterings- en kostprijssystemen
  • analyse van resultaatontwikkeling
  • accountantsverklaring
  • aangiften inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting
Meer weten over administratie?

Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee!

Wij ondersteunen bedrijven en organisaties bij het inrichten en het uitvoeren en het verbeteren van administratieve processen. Met plezier nemen wij uw financiële administratie voor onze rekening en adviseren wij u graag over uw administratie.

 

Mail Jan
Jan van Wingerden
Partner

Onze klanten aan het woord

Audit

De Vries en Verburg

"Op de expertise van VLR bouwen we aan de toekomst"
Bekijk deze review
Administratie

Van Vliet Alliance

"Eigen koers varen met VLR als financieel kompas"
Bekijk deze review
Bekijk alle reviews