Van der Jagt Groep en VLR elkaar vinden elkaar op het gebied van betrouwbaarheid, aandacht voor de mens en meedenken in oplossingen.

Samenwerking met een wederzijdse klik. Zo laat de relatie tussen Van der Jagt Groep en VLR accountants zich het beste omschrijven. Al meer dan zestien jaar timmeren beide bedrijven met elkaar aan de weg, elk vanuit zijn eigen vakgebied en expertise. Daarbij vinden Van der Jagt Groep en VLR elkaar op het gebied van betrouwbaarheid, aandacht voor de mens en meedenken in oplossingen. 

Adriaan van der Jagt is algemeen directeur bij Van der Jagt Groep. Hij vertelt: “Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in zagen, boren, slopen en palenkraken. Dit doen we in de infra, weg- en waterbouw, civiele bouw en utiliteitsbouw. Onze werkzaamheden variëren van sleuven zagen in kilometers asfalt tot gaten boren in beton. En van het slopen van kademuren tot het koppensnellen van extreem dikke funderingspalen. We waren betrokken bij onder meer de verlenging van de A16 in Rotterdam, de aanleg van de spoortunnel in Delft en de bouw de Nieuwe Sluis in Terneuzen. Inmiddels hebben we zo’n 65 jaar ervaring en kunnen we onze klanten in de volle breedte bijstaan in hun project. Vaak denken we in de voorbereidingsfase al mee. Zo kunnen we onze kennis en kunde optimaal benutten.”

Brede kijk op de branche

“Zestien jaar geleden begon ik met de overname van het bedrijf van mijn vader”, vervolgt Adriaan. “De samenwerking met VLR was er toen al. En die samenwerking bevalt nog altijd uitstekend. VLR verzorgt onze kwartaal- en jaarrapportages, resultaat- en liquiditeitsprognoses, financieringsaanvragen, administratieve zaken en salarisadministratie. Wat ik prettig vind, is dat VLR goed op de hoogte is van wat er speelt in de bouwwereld.” Ronald van Mourik, relatiebeheerder bij VLR, voegt toe: “De bouw is een van de sectoren waarin we gespecialiseerd zijn. We volgen de actualiteiten in de branche op de voet en we hebben een groot aantal klanten in de bouw. De kennis die we bij die klanten opdoen, delen we met elkaar. Welke ontwikkelingen zien we op economisch gebied? Welke invloed heeft de politiek? Waar liggen kansen? Of juist bedreigingen? Dat levert ons een brede kijk op de branche op.” Heel waardevol, vindt Adriaan, want: “Op basis van die branchekennis geeft VLR ons gefundeerde adviezen.”

Meedenken in een vroeg stadium

“Door hun kennis is VLR ook een fijne sparringpartner”, vertelt Adriaan verder. “Regelmatig wisselen we met elkaar van gedachten. Bijvoorbeeld als we voor bepaalde beslissingen of investeringen staan. Maar ook over BV-constructies of processen die specifiek spelen in een familiebedrijf. VLR denkt al in een vroeg stadium met ons mee in oplossingen. Een mooi voorbeeld is ons idee om onze bankzaken wat meer in eigen beheer te doen. Zo houden we er zelf meer gevoel bij. We legden dit idee neer bij VLR en zij gaven daar handen en voeten aan.” Ronald vult aan: “We hebben meerdere keren per maand contact over dit soort zaken. Erg leuk om op zo’n manier betrokken te zijn bij de bedrijfsvoering en besluitvorming van Van der Jagt Groep.”

 

Snel, flexibel, transparant, betrokken

Adriaan is niet alleen te spreken over de oplossingen zelf, maar ook over de snelheid waarmee VLR ze aandraagt. “Als ik vandaag een nieuw idee aan Ronald voorleg, komt hij meestal al na twee dagen met een advies.” Ronald: “Dit krijgen we vaak terug van onze klanten en daar zijn we blij mee. We zetten er bewust op in dat we goed bereikbaar zijn en binnen een korte tijd reageren op vragen.” Adriaan noemt ook de flexibiliteit, de transparantie en de persoonlijke betrokkenheid van VLR, en benadrukt: “Dit zijn normen en waarden waar wij zelf ook vierkant achter staan. VLR neemt ons serieus en geeft ons het gevoel dat we de belangrijkste klant zijn. Dat geeft vertrouwen en rust. Het draagt eraan bij dat we volop kunnen genieten van ons werk en – nog belangrijker – de dingen buiten ons werk.”

Meer weten over Van der Jagt?

Lees verder op de site

Bekijk meer reviews

Advies

DTA Hydraulics

“VLR is op financieel en fiscaal gebied onze drijvende kracht”
Bekijk deze review
Audit

Cube

“Met het vaste controleteam van VLR lopen audits gesmeerd”
Bekijk deze review
Bekijk alle reviews

Kennismaken?

VLR accountants ondersteunt al ruim 75 jaar ondernemers en bedrijven. Van starters en ZZP'ers tot Mkb'ers en grote ondernemingen. Vanuit onze vestigingen in Krimpen aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel bedienen we een groot aantal organisaties in de ondernemende regio Krimpenerwaard, maar ook ver daarbuiten. Samenwerken vermenigvuldigt het resultaat. U brengt uw vakkennis, wij onze expertise op het gebied van administratieve dienstverlening, audits en advies. Wij zijn betrokken en staan vanaf de eerste handdruk klaar om u te voorzien van advies. Dat voelt vertrouwd!

Neem contact op of mail ons voor een concrete vraag of voor een vrijblijvende kennismaking.
Wij nemen graag de tijd voor u!

Mail Ronald
Ronald van Mourik
Relatiebeheerder